Firma arrangement

Skal personalet udfordres eller forkæles til et firma arrangement? Er personaleforeningen løbet tør for ideer? Trænger I til lidt intern konkurrence?

Så har I nu mulighed for at prøve noget anderledes, sjov og udfordrende,

Vi har stor erfaring I at undervise og underholde grupper på ski så alle bliver både udfordret og underholdt. selv om niveauet i en gruppe ofte svinger fra nybegyndere til øvede så har vi mulighed for at tilpasse arrangementet så alle får noget ud af det, enten med fokus på læring og teknik eller sjov på ski – oftest vil det være en kombination.

Se vores generelle priser for arrangementer, men husk at vi kan også skræddersy et arrangement netop til jer. Ligegyldigt om det er et firma arrangement, personaleforeningen, Polterabend, fødselsdag, Blå mandage eller blot en flot venner der skal give den gas.

Fra 6 personer

Vores arrangementer tilbyder vi fra 6 personer og opefter (vi har kapacitet til ca 12 per./time), så er I f.eks 24 personer så varer det 2 timer. I har jeres egen instruktør (en pr. bånd). Et arrangement til 6 personer i en time koster 1.500 og er inklusiv udstyr. Er I flere end 24 personer kan vi også klare det så anbefaler vi dog lidt forskudt mødetid.

Kombinationer

Vi har mulighed for at kombinere et arrangement med f.eks. en menu i The Diner, Go-kart racing i Racehall eller en sang i Voice Hall. Har I behov for at kombinere med lidt firma information kan vi også tilbyde mødelokalet Paddock Club.

Kontakt for at høre nærmere

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn