Betingelser

Her er betingelser for bookinger i SkiArena

Afbestilling

Afbestilling senest 24 timer før din booking på info@skiarena.dk. Vores instruktører forbereder sig meget på den enkelte kunde, og afbud er derfor vigtig så tidligt som muligt.

Det er helt vildt ærgelig at glemme at give afbud. Da instruktøreren er bestilt, forberedt sig, og ofte taget afsted, bliver du nødt til at fastholde din betaling eller få trukket et klip, hvis du har klippekort / Basis-kursus. Afbestilling senere end 24 timer før booking, refunderes ikke.

*Andre betingelser er gældende for bestilling af arrangementer, kurser, mm.

Fortrydelsesret

Når du handler på nettet, har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen løber fra du har modtaget kvittering for dit køb.

Annullering af lektion

SkiArena forbeholder sig ret til at annullere din lektion, såfremt du er den eneste på båndet i det pågældende tidsrum. Hvis dette, mod forventning, er tilfældet bliver du informeret inden kl. 12.00 den pågældende dag.

Vi gør ALT hvad vi kan, for at der minimum er 2 på båndet, og du derved kan fastholde din ski-træning. Vi elsker at stå på ski med dig, så vi gør alt hvad der står i vores magt for at hjælpe. 🙂

(Du kan altid spørge en kammerat, om han vil med. Skiløb er en dejlig sportslig aktivitet og sjovt for alle – også ikke-skiløbere).

Betingelser – Arrangementer

Afbestilling af arrangementer (samlet booking for min. én time) skal ske senest 7 dage inden arrangementet afholdes. Mindre rettelser kan ændres 3 dage inden arrangement.

SkiArena forbeholder sig – ved for sen aflysning eller ændringer – rettigheden til at fastholde betalingen for arrangementet.

Betaling

I SkiArena tager vi kun imod Mobile Pay og danske kontakter. Vi tager ikke imod Dankort, Mastercard, VISA Elektron, euro samt andre valutaformer.

Kurser

Ved bestilling reserverer du en plads på holdet. Du vil modtage yderligere information omkring kurset i ugen op til kursus-start.

Såfremt du bliver forhindret i at deltage beder vi dig tage kontakt til os hurtigst muligt. Ring eller skriv til Martin på tlf. 3032 1230 eller mf@skiarena.dk

Afbud for kurser, skoler og skiklubber.

  • Mere en 8 uger før kursus start / reservering af båndtid: Tilbagebetaling af hele kursus beløb – 100 kr i adm. gebyr
  • 4-8 uger før kursusstart / reservering af båndtid: tilbagebetaling af 50% af kursus beløb
  • Mindre en 4 uger før kursusstart / reservering af båndtid kan vi desværre ikke refundere beløbet.

Kurserne bliver afholdt for din skyld – og er absolut det sjoveste og mest lærerige i SkiArena :-). Det vil være tarveligt over for de andre tilmeldte på holdet, hvis vi bliver nødt til at aflyse et helt hold. Så kom og vær med….. eller find en kammerat der kan købe din plads på holdet.

Ansvarsfraskrivelse

Ved din betaling accepterer du at al træning i SkiArena sker på eget ansvar og at SkiArena ikke kan holdes ansvarlig for skader og mén du måtte pådrage dig under træningen. SkiArena er heller ikke ansvarlig for skader på dit udstyr, tøj og lignende.

Skiløb er en farlig sport og det er forbundet med med en vis risiko at løbe på ski. Tjek derfor med dit forsikringsselskab om du er dækket.