Familie lektion

SkiArenas familie lektion er for dig der ønsker at give hele familien en oplevelse på ski. Det er både sjovt og læreligt – samtidig er det god forberedelse til den årlige skiferie – både for børn og voksne. I kan være op til 2 voksne og op til 4 børn (under 16 år) på samme familielektion.

Forestil dig at starte din skiferie med:

  • Alle kan bremse på ski
  • Alle kan dreje deres ski
  • Dit barn kan blive afleveret til en ski-instruktør… og glæder sig helt vildt til det
  • Alle kan køre med oppe på det store bjerg allerede første dag
  • Kroppen kommer i ski-form, og er klar til at klare bjergenes sjove strabadser.

Er dit du eller dit barn i forvejen dygtig – kan vi flytte dem til endnu mere kontrol og selvsikkerhed (og derved få endnu mere ski-glæde) på pisterne

Familielektionen giver jer 90 minutter sammen med jeres instruktør – heraf de 60 minutter på SkiArenas piste – i bestemmer selv hvem der står med hvem, hvor længe og hvorfor.

Familielektionen indeholder desuden leje af ski, støvler og hjelm til alle samt instruktion ved vores professionelle og børne-venlige instruktører.

Familielektion:     ialt inkl. alle personer kr. 750,- (kr. 850 i højsæson uge 52 til og med uge 8

Ønsker du at booke en familielektion kan du kontakte os på tlf. 25 94 87 77 efter kl. 16.00. Det er dog ALTID bedst at skrive til os, da vi ikke altid har mulighed for at tage telefonen.

Du kan også booke din familie-lektion online direkte her, og få oversigten over ledige tider. BOOK HER

Familie lektionen findes også som familie-kursus. Her leges og læres skiløbet ind i familien over 5 gange. Læs mere om familiekurset her.

Du kan også booke din første tid på formularen nedenunder:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn