Den Danske Skiskole – Forberedende Kursus

For dig der skal til ski-instruktør eksamen eller på Teknikhold på Hintertux med Den Danske Skiskole uge 41 eller uge 42 (efterår) eller foråret (eller DDS teknikkursus/Workshop), eller for dig, der er øvet eller ekspert-skiløber, og som ønsker at nørde noget mere med dit skiløb. 

Der vil i forbindelse med din BSI1BSI2 eller PSI3 eksamen i Hintertux uge 41 eller uge 42 og ugen i foråret, igen i år være vores berømte forberedende “bliv-ski-instruktør”, Teknikkursus i SkiArena. Din underviser bliver som altid én af vores dygtigste instruktører, som kender til alt på Hintertux.

Kurset strækker sig over 6 uger med 2 timers ugentlig træning. Kurset er for de øvede skiløbere der har en ski-instruktør i maven eller vil vide alt om skiløb – både teoretisk og i praksis.

Der bliver mulighed for at deltage i DDS teoriprøve undervejs. Teori-prøven bliver afholdt ca. 3-4 uger før rejsen i SkiArena. Underviser: Rasmus Lundby eller andre uddannere fra Den Danske Skiskole.
Du skal tilmelde dig hos DDS.

Pris 6 uger kr. 1.795,-

Pris 9 uger kr. 2.495,-.

Hvornår:

UGE 42-holdene: For dig der skal til Hintertux uge 41 eller uge 42 starter kurset i uge 36. Der køres 6-7 gange inden DDS eksamen på Hintertux.

UGE 20-holdene: For dig der skal til Hintertux i forårsugen i maj starter i uge 12. Der køres 6-7 gange inden DDS eksamen på Hintertux.

Til start er der hold mandage og onsdage, men så snart holdene er fyldte, åbner tirsdag eller torsdagshold.

Kl. 17.30-19.30 (stadig ledige pladser).

Kl. 20.00-22.00 (få pladser).

Der bliver nok også lavet et hold mere end anden ugedag. Når de 2 hold er fyldt. Skriv til os, med forslag til de uge-dage du kan bedst.

NB. Det er ikke et krav at du skal på Tux med Den Danske Skiskole for at deltage. Er du i tvivl om dit niveau kan du evt kontakte vores chefinstruktør Martin Faber på mf@skiarena.dk eller tlf. 30 32 12 30 inden du tilmelder dig.

Tilmelding

Betaling og tilmelding til holdet kan du gøre her:

OBS – er du på en mobil, skal du scrolle helt ned i bunden af kontaktformularen og trykke på “jeg er ikke en robot”. Ellers kommer der en fejlkode. 🙂

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn