Enkelt lektion

Enkelt lektion i SkiArena. Lad os være ærlige, vi sælger ikke mange enkelt lektioner…. for alle vores kunder kommer igen. 🙂 Og skal vi være helt ærlige – det er begrænset, hvad vi egentlig kan nå at lære dig på en enkelt lektion.
At have det sjovt på ski – JO – DET KAN VI LÆRE DIG. Men den store, sorte pistehaj, kan vi ikke nå at gøre dig til.

En enkelt lektion koster kr. 350 og giver dig plads på et hold med op til 2 andre. Vi laver ikke undervisning med mindre der er minimum to personer på holdet.

Prøvelektion for to

Det er altid sjovere at være to…. også på ski. Derfor har vi et godt tilbud til jer, der gerne lige vil prøve det for første gang: En prøvelektion for to.

Her får I begge to en lektion for samlet kr. 449,- (dvs. I sparer kr. 250,- i forhold til at købe to enkelte lektioner). I vores højsæson fra uge 52 til uge 6 koster en prøvelektion for 2 dog kr. 499,-.

Prøvelektioner sælges kun til førstegangsbesøgende.

3 på båndet

er I 3 venner, der bare gerne vil komme en gang imellem og stå på ski, men har I ikke tid eller mod til at melde jer på et teknikkursus? Så har vi også muligheden med en “3 på båndet” pris. Bestiller i samlet, kan I få jeres eget “hold” for kr. 750,- (og kr. 850 i højsæson fra uge 52 til 6)

Booking via vores kontaktformular eller på telefon 2594 8777