Er det for alle?

SkiArena i Aarhus er for alle. Alle er velkommen og alle kan stå på ski hos os – både unge og gamle, nybegyndere og øvede osv. Nedenfor finder du kort information om de forskellige grupper.

Børn & voksne

Uanset om du er barn eller voksen, om det skal være seriøst eller sjovt, er SkiArena noget for dig. For de voksne kan det både være seriøs træning eller sjov. For de mindste er leg en del af det at stå på ski og det er naturligvis også noget vi arbejder med børnene. Læring gennem smil og leg. Hele familien kan træne sammen med vores familielektioner – disse finder du under priser.

Ny på ski

Som nybegynder kan du få en fornemmelse af hvad det vil sige at stå på ski. Du kommer til at lære hvordan du svinger, bremser og får kontrol med skiene, allerede inden du første gang skal ud på de rigtige pister. Du får trænet de rigtige muskler og kommer i bedre form til skiferien. Ingen fortræning til skiløb er så godt… som skiløb.

Øvet

Som øvet skiløber får du mulighed for at forbedre dit skiløb. Vores dygtige og veluddannede instruktører holder øje med din teknik og kommer med gode råd til, hvad du skal arbejde med for at blive endnu bedre og få endnu mere kontrol over dit skiløb. Du har mulighed for at se dig selv i spejlet foran bakken, så du også selv kan se hvad det er du skal ændre på i dit skiløb.

Ekspert

Selv de dygtigste skiløbere kan blive bedre, og hvis du er ekspert med mange års skiløb på bagen, er der ganske sikkert stadig små justeringer du kan arbejde med for at blive endnu bedre. På det endeløse bånd har du mulighed for at køre det samme sving igen og igen, indtil det er helt perfekt. Du kan koncentrere dig 100% om en enkelt bevægelse og finjustere dit skiløb til perfektion, naturligvis vejledt af en af vores instruktører.