Kurser

Vi tilbyder en række forskellige kurser i SkiArena, På de følgende sider kan du læse meget mere om de enkelte kurser. Ønsker du mere information eller booke din plads, så skriv til os her.

Teknik-kurser

Bliv dygtigere på ski, kurser på flere niveauer for både øvede og begyndere. Læs mere her.

Basis-kursus

For dig der skal lære at stå på ski eller som adgang til vores teknik kurser. Læs om dem her.

Familie-kursus

For hele familien. Hele båndet bliver lukket ned kun til jer, og I får jeres egen instruktør. Så bliver alle trygge og dygtige. Mulighed for fleksible dage. Læs om dem her.

Lukkede kurser

Vi kan lave specialtilrettede kurser for grupper over en eller flere gange, f.eks. store familier, kurser før den årlige skitur i virksomheden osv. Undgå skader og bliv dygtigere på ski.

Skoler, efterskoler og skiklubber

Skal efterskolen på ski i løbet af vinteren så kan vi tilbyde et lukket kursus til jer så alle eleverne er forberedt bedst muligt inden turen. Vi kan også tilbyde et kursus til lærerstaben så de er klar til at håndtere gruppen af elever på bjerget. Kontakt vores chef-instruktør Martin Faber mf@skiarena.dk eller tlf 30 32 12 30 for at høre mere om mulighederne.

Arrangementer og Polterabend

På ski for sjov? Eller bare en anderledes eftermiddag. Det kan vi naturligvis også klare i SkiArena. Læs mere om vores Polterabend og firma arrangementer.