Familie kursus – Skiskole hjemmefra

Skiskole og teknik for HELE FAMILIEN. Vores meget fleksible familie program: “Gå-til-ski”.

Om nogen af jer skal lære at stå på ski for første gang, eller de dygtigste skiløbere i familien skal udfordres og udvikles – så er dette ski-kursus for hele familien.

Familie skiskolen er for jer, der har en travl hverdag og gerne vil have skitræning passet ind i denne. De 5 træningsgange bliver fordelt efter jeres kalender, så I har mulighed for at have en familie-aktivitet sammen.

Kursuset følger en effektiv og succesfuld plan, hvor alle på holdet vil mærke stor fremgang. Hver af de 5 træninger varer i 1,5 timer pr. gang, med ca. 60 min. på ski. Der arbejdes med individuel feedback på skiløb tilpasset den enkeltes niveau (for de mindste børn meget “lege-baseret”). Der køres i intervaller af ca 10. min. på skift til børnene og 10 min. til forældrene (I bestemmer dog selv, hvordan I fordeler tiden).

Fordelen med familie skiskolen hjemmefra er, at I kan træne på samme klokkeslæt (både børn og forældre) med stadig på hvert jeres niveau. Vi vil arbejde med de samme teknikker som på teknik- og børneholdene.

Dit barn bliver sikker på ski, og vant til at gå i ski-skole hjemmefra – samtidig med, at du selv bliver stærkere og dygtigere på ski.

For børnene er formålet, at de lærer ski-teknikken, så de er sikre på pisterne – og at far og mor bliver grønne af misundelse over hvor godt de står på ski. De kommer til at arbejde med sving og teknik, så de kan komme frem overalt på pisterne. De kan svinge og stoppe overalt og køre ski på den mest effektive måde. Skal de efterfølgende på skiskole, så skal de vælge de øvede hold, fordi de allerede er sikker på ski.

Kurset henvender sig både til begyndere og øvede.

Hvornår:

Efter aftale. HELE ÅRET. Kontakt os for at høre mere eller bestille.

Eller vælg selv jeres start-dato direkte på vores online booking.

Familie-Kursus – op til 2 voksne og 4 børn (under 15 år) : 5 x 1,5 time kr. 3.750,- (kr.  4.250,-  i høj-sæson, uge 52 til 8, begge uger inkl.)