Spørgsmål?

Nedenfor har vi samlet nogle af de typiske spørgsmål ved besøg i SkiArena. Har du yderligere spørgsmål kan du altid kontakte os via tlf. 2594 8777. Du kan også benytte kontaktformularen nedenfor. 

Hvad skal jeg tage på af tøj?

Det bedste er at tage løstsiddende tøj på så du har mulighed for at bevæge dig. Skiløb er en fysisk krævende aktivitet og har brug for at kunne bevæge dig. Skihallen er ikke opvarmet og derfor kan der I vinterperioden godt blive koldt. Der kan være lidt ventetid, derfor anbefaler vi at du tager en jakke på, så du kan holde varmen mens du venter.

Vi anbefaler desuden lange bukser og en langærmet trøje som beskytter dig hvis du vælter.


Er det muligt at klæde om i SkiArena?

Ja; SkiArena deler omklædningsrum med Racehall – så der er naturligvis mulighed for omklædning. Dog er der ikke badefaciliteter.


Kan jeg bruge mine egne ski?

Skiene i SkiArena er kantslebet så de passer til de indendørs bakker. Dine ski er slebet så de passer til sneen. Man skal derfor bruge SkiArenas egne ski.


Tilbyder I også snowboard træning?

Ja, der er også mulighed for at benytte snowboard på vores bakker. Ligesom med ski kan du ikke benytte dit eget board – ellers er der ingen forskel. Dog skal du være opmærksom på, at snowboard træning på båndet kræver tilvænning. Vi kan heller ikke tilbyde snowboard træning på alle tidspunkter. Ring eller skriv til os. Så finder vi en tid, hvor vores snowboard instruktører er ledige.

En del helt nye snowboardere prøvede deres første sving i SkiArena i sæsonen 2016-2017, og fik faktisk lært det basale hjemmefra. Det gjorde det meget nemmere, da de kom på sne.

Vi arbejder i øjeblikket på, at lave et sommerhold for “2. glide-redskab”. Dvs. et kursus for dig der er vant til at stå på ski – men nu ønsker at udvide din kunnen, til også at omfatte snowboard. Da det er lidt svære at lære at stå på snowboard i SkiArena, vil det blive sat op som et teknikkursus. Dvs. med flere træninger, så det grundlæggende kan læres ordentligt. Læs mere under Teknik-kurser på forsiden. Send os en mail på info@SkiArena.dk hvis du gerne vil høre mere om det. Så kontakter vi dig tilbage.


Kan jeg bruge mine egne støvler?

Ja, du kan bruge dine egne støvler, hjelm og andet udstyr. Vi har naturligvis også både hjelm og støvler du kan låne – og det er inkluderet I prisen.

Faktisk anbefaler flere ski-butikker, at du tager dine nye ski-støvler med ud i SkiArena og får dem mærket efter inden din (dyre) tur til sneen. På den måde kan de tilrette støvlen, så den sidder perfekt…. når du kører rigtigt på ski – og ikke bare inden på skibutikkens udstillings-gulv. Kom ud og prøv dit nye udstyr hos os.


Skal jeg have hjelm på?

Ja, hjelm er påkrævet på skibakken for din egen sikkerheds skyld. Vi har skihjelme du kan låne – og det er inkluderet i prisen.

Afbudspolitik:

I tilfælde af at du skulle blive forhindret i at møde op, beder vi dig kontakte SkiArena minimum 24 timer før start. Ellers må vi desværre meddele, at den fulde lektions-pris vil blive faktureret og skal betales.

Se alle afbuds betingelser her.

OBS – er du på en mobil, skal du scrolle helt ned i bunden af kontaktformularen og trykke på “jeg er ikke en robot”. Ellers kommer der en fejlkode. 🙂

[Contact_Form_Builder id=”2″]