Generelt og Tilmelding

For alle kurser gælder, at der skal være et minimum af deltagere tilmeldt for at kurset startes.

Vi sørger for at tilpasse kurserne efter deltagernes niveau, så alle får noget ud af kurset. Hvor langt du når, afhænger både af hvor hurtigt du kan lære den korrekte teknik, men også hvad dit udgangsniveau er.

Det er ikke altid en fordel at have mange års skiløb på bagen – så alle kan være med. (Vi har både begynder og ekspert-hold).

Det vil være en fordel at medbringe egne støvler, skisokker og hjelm til kurserne så du lærer dit eget udstyr at kende. Ellers er udstyr inkluderet i prisen. Ved at benytte dit eget udstyr sikrer du også, at du opdager eventuelle problemer med f.eks. støvler, der skarver inden du står på pisterne.

Der kan som udgangspunkt ikke byttes dage/hold og der vil være en ugentlig træningsdag. Hvert hold følger et individuelt tilrettelagt forløb. Holdet kan ved særlig aftale med instruktøren aftale en anden træningsdag såfremt der er ledig kapacitet i SkiArena.

Tilmelding

Du tilmelder dig kurserne under siderne for det enkelte kursus eller via dettte link. Betaling foregår samtidig med tilmelding.

Ved spørgsmål så send en besked med navn og telefon.nr. så kontakter vi dig.

Vær OBS på reglerne om afbud til kurser. Da det tager et stykke tid at køre en ny kursist klar til teknikhold (level 2), kræver det afbud lang tid før. (se afbudsregler under bookingen eller under : “Shop/Betingelser”