Ski Kursus / Teknik kursus

Et ski kursus gør alle bedre
Hvis du er træt af, at du ikke ikke enten er i ski form eller din teknik ikke bliver bedre på skiferien, kan du tage et ski kursus hjemmefra.

Dette er ski teknik kurset for dig, der enten virkelig ønsker at forbedre dit skiløb eller blot lære det helt fra bunden. Uanset om du har mange års ski erfaring eller er helt nybegynder, så vil du få noget ud af dette kursus, da de er individuelt tilpassede. Der arbejdes både med korrekt ski teknik, teori og masser af praktisk skiløb.  Kurset er med 2 timers meget intensivt skiløb om ugen i 6 eller 9 uger.

Du kan være sikker på, at der bliver kigget efter dig på pisterne efter kurset.

6 uger á 2 timer kr. 1.795,-

9 uger á 2 timer kr. 2.495,-

Tilmeld dig til kurset her.

OVERBLIK: Ski kursus opstarter: Uge 36, uge 43, uge 1, uge 11 og uge 12.

(Ny på ski-bånd. Se Basishold: Tryk her).

Ski kursus i efteråret

Alle 9-ugers hold afvikles fra perioden fra efterårsferien og indtil juleferien i uge 43-51.

Ski kursus i vinteren

Alle 6-ugers hold afvikles fra perioden fra Nytår og indtil skolernes vinterferie i uge 7.
9-ugers holdene fortsætter efter vinterferien.

REJSEHOLD TIL ØSTRIG UGE 7 – kursus start uge 1 : Der bliver lavet et specielt Rejseholds-kursus. Kurset kører over 6 gange, hvor du bliver undervist off-snow af nogen af de instruktører, som skal med på rejsen og undervise on-snow. Rejserne går til Østrig. De endelige destination er ved at falde på plads med Århus og Hareskovens Skiklub. Turen i år går til Nassfeld i Østrig og til Kitzbühl. Turen bestilles gennem Århus Skiklub via dette link eller ved at trykke på linket med navnet på turen lige herover.

Ekspert/Nørde/instruktør ski kursus

Alle Ekspert / forberedende instruktørkurser afvikles 6 uger før efterårsferien: start uge 36 eller før turen til Hintertux gletcheren i foråret i maj måned : start uge 12 med pause i Påsken.

For at se den samlede hold oversigt over ski kurser i i efteråret – tryk enten på overskriften eller direkte på dette link.

Der vil være mulighed for, at komme med på de årlige ture til Sölden eller Hintertux i efterårsferien uge 42 på gletcher i Østrig og/eller Tux-turen i foråret i maj med DDS. Faste hold hver halve år. Dvs. du kan tilmelde dig både denne sæson og næste sæson allerede nu.

Du kan samtidig deltage i Den Danske Skiskoles teoriprøve (du vil blive undervist i pensum på teknik-kurset hos os). Teoriprøverne ligger 2 gange om året. I september og igen i april måned i SkiArena. Tilmelding gennem Den Danske Skiskole.

KURSUS NYHED 2021: Vi laver et kursus i foråret, hvor man får mulighed for at afslutte kurset med en forlænget ski-weekend tur til Hemsedal i Norge i uge 17 (lørdag til onsdag = kun 2-3 dage fri fra arbejde).

Ski kursus i foråret

Afvikles fra uge 12 til uge 19 med pause i Påsken.

Mandag sent: Start mandag i uge 12 kl. 20-22. 

Tirsdage eller onsdage-tidlig: Start uge 12 kl. 17.30-19.30.

Tirsdage eller onsdage-sent: Start uge 12 kl. 20-22.

Ski kursus i sen-foråret

For dig der har forstået, at der hvor man VIRKELIG flytter sig i sin sport….. og når man er i aller bedste form. Du har trænet dig op inden og har nu været på ski. Alle bevægelserne er nu indarbejdet i kroppen, og det er blevet lidt nemmere at holde pusten nede og lårbasserne friske. Dette kursus er for dem, der virkelig ønsker at flytte deres skiløb.

På ét af holdene vil der være mulighed for at afslutte kurset på en forlænget ski-weekend (3 arbejdsfrie fri) i Hemsedal, Norge i uge 17 sammen med instruktørerne fra SkiArena og kursister fra vores hold i løbet af året.

HOLD 1: REJSEHOLD: Kursus-dag ikke besluttet endnu. Start uge 1. Kurset kører over 6 gange, hvor du bliver undervist off-snow af de instruktører, som skal med på rejsen og undervise on-snow. Rejsen går til Nassfeldt og Kitzbühl i Østrig i uge 7-2020. Der vil være mulighed både for letøvet skiløbere og der vil være adgang til en del off-post skiløb i perfekt terræn. Tilmelding til turen gennem Århus Skiklub på dette link. Det er ikke en betingelse at skulle med på rejsen, for at gå på holdet). Skriv til os, for flere oplysninger.

HOLD 2: TUX/EKSPERT HOLD: Start i uge 12 kl. 20-22. 

HOLD 3: SKI TEKNIK KURSUS. Kursus-dag ikke besluttet endnu. Start uge 12. Bliver nok enten tirsdage fra 17.30-19.30 eller onsdage. Når tilmeldingerne er kommet ind, finder vi ud af dagen og træningstiden.

HOLD 4: REJSEHOLD: Kursus-dag ikke besluttet endnu. OBS Start uge 11.
Dette kursus kører op til den forlænget ski-weekend i Hemsedal i uge 17. Lørdag til onsdag. (Det er ikke en betingelse at skulle med på rejsen, for at gå på holdet). Skriv til os for flere oplysninger.

Ski kursus – SOMMER-HOLD

Ikke færdig med at køre på ski, selv om solen skinner udenfor? Er dine muskler stadig skruet ind på skiløb? Er skiløb simpelthen din sport – vinter som sommer? Igen i år er det muligt at oprette sommerhold. Skriv dig op. Når I er 5-8 personer, gennemfører vi kurset over 6 uger. Sidste år blev kurset hurtigt udsolgt. 

Tilmelding til ski:

Tilmeld dig til kurset her. Bemærk der er begrænset antal pladser da der maks er 8 deltagere på hvert kursus. Såfremt der er optaget, så skriv dig på venteliste.

OBS: De enkle hold bliver først oprettet ved min. 5 deltagere.

Spørgsmål? Kontakt os herunder

OBS – er du på en mobil, skal du scrolle helt ned i bunden af kontaktformularen og trykke på “jeg er ikke en robot”. Ellers kommer der en fejlkode. 🙂

Navn:*
E-mail:*
Mobil nummer:*
Firma:
Besked:*

Felter med * skal udfyldes