Ski Kursus / Teknik kursus

Et ski kursus gør alle bedre
Hvis du er træt af, at du ikke ikke enten er i ski form eller din teknik ikke bliver bedre på skiferien, kan du tage et ski kursus hjemmefra.

Dette er ski teknik kurset for dig, der enten virkelig ønsker at forbedre dit skiløb eller blot lære det helt fra bunden. Uanset om du har mange års ski erfaring eller er helt nybegynder, så vil du få noget ud af dette kursus, da de er individuelt tilpassede. Der arbejdes både med korrekt ski teknik, teori og masser af praktisk skiløb.  Kurset er med 2 timers meget intensivt skiløb om ugen i 6 eller 9 uger.

Du kan være sikker på, at der bliver kigget efter dig på pisterne efter kurset.

6 uger á 2 timer kr. 1.795,-

9 uger á 2 timer kr. 2.495,-

Tilmeld dig til kurset her.

OVERBLIK: Ski kursus opstarter: Uge 36, uge 43, uge 1 og uge 11.

(Ny på ski-bånd. Se Basishold: Tryk her).

Ski kursus i efteråret

6-ugers hold afvikles fra uge 36 til uge 41.

9-ugers hold afvikles fra efterårsferien uge 43 og indtil juleferien i uge 51.

Ski kursus i vinteren

Alle 6-ugers hold afvikles fra perioden fra Nytår og indtil skolernes vinterferie i uge 7.
9-ugers holdene fortsætter efter vinterferien.

Ekspert/Nørde/instruktør ski kursus

Alle Ekspert / forberedende instruktørkurser afvikles 6 uger før efterårsferien: start uge 36 eller før turen til Hintertux gletcheren i foråret i maj måned : start uge 12 med pause i Påsken.

For at se den samlede hold oversigt over ski kurser i i efteråret – tryk enten på overskriften eller direkte på dette link.

Der vil være mulighed for, at komme med på de årlige ture til Sölden eller Hintertux i efterårsferien uge 41 og/eller uge 42 på gletcher i Østrig og/eller Tux-turen i foråret i maj med DDS. Faste hold hver halve år. Dvs. du kan tilmelde dig både denne sæson og næste sæson allerede nu.

Du kan samtidig deltage i Den Danske Skiskoles teoriprøve (du vil blive undervist i pensum på teknik-kurset hos os). Teoriprøverne ligger 2 gange om året. I september og igen i april måned i SkiArena. Tilmelding gennem Den Danske Skiskole.

Ski kursus i foråret

Afvikles fra uge 11 til uge 17 med pause i Påsken.

Ski kursus i sen-foråret

For dig der har forstået, at der hvor man VIRKELIG flytter sig i sin sport….. og når man er i aller bedste form. Du har trænet dig op inden og har nu været på ski. Alle bevægelserne er nu indarbejdet i kroppen, og det er blevet lidt nemmere at holde pusten nede og lårbasserne friske. Dette kursus er for dem, der virkelig ønsker at flytte deres skiløb.

På ét af holdene vil der være mulighed for at afslutte kurset på en forlænget ski-weekend (3 arbejdsfrie fri) i Hemsedal, Norge i uge 16 sammen med instruktørerne fra SkiArena og kursister fra vores hold i løbet af året.

Ski kursus – SOMMER-HOLD

Ikke færdig med at køre på ski, selv om solen skinner udenfor? Er dine muskler stadig skruet ind på skiløb? Er skiløb simpelthen din sport – vinter som sommer? Igen i år er det muligt at oprette sommerhold. Skriv dig op. Når I er 5-8 personer, gennemfører vi kurset over 6 uger. Sidste år blev kurset hurtigt udsolgt. 

Tilmelding til ski:

Tilmeld dig til kurset her. Bemærk der er begrænset antal pladser da der maks er 8 deltagere på hvert kursus. Såfremt der er optaget, så skriv dig på venteliste.

OBS: De enkle hold bliver først oprettet ved min. 5 deltagere.

Spørgsmål? Kontakt os herunder

OBS – er du på en mobil, skal du scrolle helt ned i bunden af kontaktformularen og trykke på “jeg er ikke en robot”. Ellers kommer der en fejlkode. 🙂

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn