DM i Indoor Skiing

Så blev årets DM i Indoor ski gennemført og fejret. SkiArena i Århus gik hjem med flere medaljer – heriblandt sølv i den prestigefyldte kalgori “Formation”. Så snart vi får den endelige video, bliver den lagt op her.

Danmarks første DM i Indoor skiing var så stor en succes, at vi allerede nu er gået i gang med planlægningen til næste år.

DATOEN BLIVER LØRDAG D. 19. NOVEMBER 2016 i Århus.

FORTRÆNINGEN forventes at starte 10 uger før. Det bliver onsdage aftener fra 19-22.30 i SkiArena. Der vil blive både trænet i Demo kørsel, Freestyle og Formationshold. Dvs. opstart ca. midt september 2016. Holdet bliver åbent for alle, og der bliver fundet en god DM pris ligesom i 2015. (Forudsætning for deltagelse er dog, at man kan køre med hastighed 100% på båndet). Kan man ikke det, så kontakt Martin Faber på 30 32 12 30. Så finder vi en løsning på dette.

Like vores Facebook side, hvor trænings-opstarten bliver udmeldt.

Vi glæder os til at forsvare de Århusianske farver endnu engang, og håber vi igen i år kommer en masse glade og kreative skiløbere til træning og udvikling af skisporten i Indendørs skiløb.

 

Kom og vær med til Danmarks første mesterskab i indendørs skiløb nogensinde!

Dato: lørdag d. 14. november 2015

Tid: kl. 09:00 til 24:00 (konkurrencerne starter kl.12:30se programmet)

Sted: ISGK, Egegårdsvej 76, 2610 Rødovre

Pris og tilmelding finder du her

Det er gratis at deltage som tilskuer og kræver ingen tilmelding – og alle er meget velkomne!

DM i Indoorskiing handler først og fremmest om at have en hyggelig dag, hvor vi mødes omkring glæden ved skiløb. Alle er velkomne til at deltage, og alle kan være med uanset niveau!

For de bedste handler konkurrencen også om at udforske og vise hvor højt niveauet kan blive på båndet. Ingen ved rigtig hvad der kan lade sig gøre, men grænserne begynder at rykke sig, når der trænes frem mod en seriøs konkurrence – det sker allerede..! Så forvent spændende og overraskende ting på båndet.

Kom og vær med enten som deltager eller som tilskuer (det er fuldstændig gratis at se på), og lad dig inspirere af det høje niveau til at udvikle dit eget skiløb på båndet!

Alle er velkomne til den efterfølgende afterski middag!

Se de forskellige discipliner her:

Formation

Freestyle

Demo

Vær med til konkurrencen og/eller afterski middagen!

Hvis du vil prøve båndet og/eller høre om mulighederne for træne billigt op mod konkurrencen, så skriv til:

København: Tore Deleuran på mail tore@isgk.dk

Aarhus: Martin Faber på mail mf@skiarena.dk

DM i indoorskiing bliver afholdt i samarbejde med Danmarks Skiforbund og de to førende indendørs skibakker i Danmark, Indoor Ski, Golf og Konferencecenter (ISGK) i Rødovre/København og SkiArena i Aarhus. Klik på billederne for at se mere. Alle er velkomne til at komme og prøve indendørs skiløb i Danmark!

Forbund logo

Indoor logo

LogoFinal

Bestyrelsesmedlem / ejer af SkiArena A/S og Chef-instruktør.